Поредният US списък Магнитски“ на корумпираните български политици разтърси България.

...
Поредният US списък Магнитски“ на корумпираните български политици разтърси България.
Коментари Харесай

Само в Narod.bg: „Магнитски“? Щерката на Р. Овч. е съветник в МВнР

Поредният US лист „ Магнитски “ на корумпираните български политици раздруса България. Вече знаем и кои влизат в позорния лист – Владислав Горанов от ГЕРБ, Румен Овчаров от Българска социалистическа партия, русофилът Николай Малинов, както и някогашните шефове на АЕЦ „ Козлодуй “ Александър Николов и Иван Генов.

Narod.bg разказа детайлно престъпните врътки на гербаджията Владислав Горанов, нанесъл вреди за над 600 милиона лв. на България, за което се чака да получи прокурорско обвиняване и да падне жертва на незаконното ръководство на ГЕРБ.

За някогашния енергиен министър Румен Овчаров, обаче, като че ли глобите не важат. Познатият и като Дългия инкасатор бесепар е упрекнат, че прибрал 5 милиона евро рушвет в офшорни сметки и е взел участие неведнъж в корупционни контракти, до момента в който управлявал Министерството на енергетиката.

Сега се оказва, че на инат на всевъзможни наказания неговата щерка – Теодора Овчарова – Драганова, също се отърква интензивно към властта с високи постове около участието си в Българска социалистическа партия.

Нашият източник разкри, че Теодора е консултант в Министерството на външните работи още от времето на несъстоятелната Теодора Генчовска, прочула се във ведомството с чутовната си непросветеност.

По каква линия е пратена Теодора е повече от ясно. Дългия инкасатор евентуално е кеширал където би трябвало, настояват злите езици, посочи информаторът на Narod.bg.

Реклама

След „ Магнитски 2 “, обаче, изниква основополагащият въпрос по какъв начин тази световноизвестна експертка ще прави своята работа, откакто баща й е в забранителните описи на нашите евроатлантическите сътрудници поради връзки с Русия и проследени рушвети?

И още нещо питаме – нали по прословутия закон го отнасят и децата. Та по какъв начин ще работи дипломатката, когато е в листата „ Магнитски “?

Иначе и ние сме на път да повярваме на Овчаров, че нито има пет милиона евро, нито офшорна сметка. Така е – Съединени американски щати от дълго време са поставили ръка на тези „ скромни “ активи.

Проверката ни сподели, че Теодора Овчарова-Драганова е приключила Първа немска гимназия в София. Бакалавър по Политология от университета в аутхемптън и магистър от UNIVERSITY COLLEGE LONDON.

Между другото работи и като консултант в офиса на евродепутата от Българска социалистическа партия Петър Витанов. Работила е в Международния отдел на Народно събрание на Българска социалистическа партия, по акциите на вицепрезидента Илияна Йотова. Член на Народно събрание на Българска социалистическа партия и Горско стопанство на Българска социалистическа партия София. Владее британски и немски език.

На последните избори щерката на Дългия инкасатор бе претендент за народен представител от Столетницата в 23 МИР София с преференциален № 105.
Източник: narod.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР