Политиката, която води Булгаргаз, е извън икономическата и управленската логика.

...
Политиката, която води Булгаргаз, е извън икономическата и управленската логика.
Коментари Харесай

Президентът: От правителството зависи да не допусне политическа криза |

Политиката, която води " Булгаргаз ", е отвън икономическата и управническата логичност. Да разгласяваме планирани цени за юни и юли, а чак в средата на май да излиза наяве каква е цената за месеца. Бизнесът и потребителите желаят да имат предвидимост.

Кризите, в които се намираме, са тежки - икономическа, обществена рецесия, само че най-важното е да не се позволява рецесия на доверие, тъй като никое държавно управление не може да води страната в тежки рецесии при недостиг на доверие, съобщи президентът Румен Радев. 

Според него митингите на превозвачи и работодатели значат, че този недостиг се задълбочава и единственото стабилно решение е открит, градивен разговор, в който да се чуят и почитат мненията на всички страни. 

Радев добави, че само от политиката на държавното управление зависи тежката икономическа и обществена рецесия да не ескалира в политическа. Президентът посочи, че дали има рецесия на доверие към държавното управление, ще проличи от отношението на хората и дали вероятно ще излязат повече хора на митинг.

Президентът Румен Радев даде старт на съревнование по лека атлетика за деца и младежи на Националния стадион " Васил Левски ". След конкуренцията той награди най-добре представителите се деца от шампионата в категориите за момчета, девойки, юноши и девойки. Надпреварата е част от самодейността " Спортувай с президента ", заяви Българска телеграфна агенция. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР