По време на транзита Слънце-секстил-Нептун хората са по-чувствителни и умеят

...
По време на транзита Слънце-секстил-Нептун хората са по-чувствителни и умеят
Коментари Харесай

Астрологичен транзит на хоризонта: време е за вдъхновение, интуиция и нови перспективи

По време на преноса Слънце-секстил-Нептун хората са по-чувствителни и умеят да схващат душите на хората или разнообразни обстановки. Интуицията и психическите им качества също наподобяват доста по-силни през този интервал.

В този астрологичен аспект, хората схващат, че животът им може да бъде по-лесен и откриват, че решения на проблемите им се намират на всяка крачка.

Добре е в околните няколко дни да оставите въображението ви да се развихри. Ще бъдете и по-способни да оставите случилото се в предишното в предишното, където му е мястото. Ако някой ви е наранил, само че виждате добра причина, ще можете да му се доверите още веднъж.
 Трите зодии, които ще се усещат оптимистично тази седмица  Трите зодии, които ще се усещат оптимистично тази седмица  Трите зодии, които ще се усещат оптимистично тази седмица  Трите зодии, които ще се усещат оптимистично тази седмица
Възможно е да бъдете по-съпричастни и възприемчиви към това, което споделят другите. Човешките взаимоотношения през множеството време се основават на невербална връзка, което значи, че ще имате естествено предпочитание да изразявате своята грижа и сензитивност, служейки на околните си по метод, който кара себеоценката им да пораства. Вашето самочувствие също ще изпита преход нагоре.

Макар че аспектът Слънце секстил Нептун не е безусловно доста деятелен, мнозина ще имат предпочитание да се причислят към разнообразни групи или дела, ориентирани към духовността или благотворителността, като отбрана на околната среда или човешките права.

За тези от вас, които имат „ мътни “ сънища , можете да очаквате в идващите няколко дни да се събуждате с явен спомен за тях. За останалите, сънищата ще бъдат по-ярки, даже е допустимо към този момент да са почнали да бъдат. Наблюдавайте добре сънищата си: те могат да ви дадат, изключително в подобен миг, практични насоки към задачата ви .Мнозина ще бъдат въодушевени да основават лирика и музика, тъй като артистичният им дух е засилен. Някои ще бъдат привлечени от тематики, свързани с мистицизма. Как ще повлияе персонално на вас, е по-скоро подвластно от разположенията в наталната ви карта: разгледайте за аспекти, които включват Венера, Нептун и Слънце .Влиянието на аспекта Слънце секстил Нептун носи доста изгоди на тези, които практикуват медитация и не са толкоз фокусирани върху материалистичната страна на живота.

Атмосферата на всички места ще бъде мечтателна, до момента в който хората ще се усещат по-себеотдайни и по-меки. Докато трае този пренос, е добре да фокусирате повече върху околните си, ще откриете доста изгоди в това.

Онези, които не са в положение да обичат себе си през по-голямата част от времето, би трябвало да могат да създадат няколко крачки към себеприемането, до момента в който Слънцето и Нептун са в тази позиция. Можете също да употребявате времето за отмора, гледане на филми, да се наслаждавате на музика или сами, или в най-хубавия случай с обичан човек.

Не е време за дълготрайни проекти и оценка, или даже за освобождаване- изчакайте да наближи пълнолунието за това. Предстои въодушевяващ интервал , възползвайте се оптимално и не се плашете от свързванията, които ви предстоят.
 Промените, които чакат всяка зодия през 2022  Промените, които чакат всяка зодия през 2022  Промените, които чакат всяка зодия през 2022  Промените, които чакат всяка зодия през 2022
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР