Традиционното чаено парти на кралското семейство тази година се проведе

...
Традиционното чаено парти на кралското семейство тази година се проведе
Коментари Харесай

Настроението на Уилям подсказа връща ли се скоро Кейт за публични изяви

Традиционното чаено празненство на кралското семейство тази година се организира без наличието на Кейт Мидълтън. Принц Уилям се появи на градинското празненство в двореца Бъкингам. Той бе ухилен, удовлетворен и в положително въодушевление, повода за това е решението на брачната половинка му да се върне на работа.

В момента принцесата се лекува от рак и сега е подложена на химиотерапия. Резултатите са положителни и тя е подготвена да се върне към отговорностите си. От двореца оповестяват, че Кейт не е серпантина да работи, само че обществените изяви за в този момент не са за предпочитане. 

" Ще видите принцесата на Уелс, едвам когато медицинските ѝ екипи разрешат. Но тя не стопира да работи, изключително във връзка с доброволческите си планове и организациите, на които е патрон “, споделят придворни.

По всичко проличава, че тъкмо това е повода за усмивката на принц Уилям. Той за първи път се появи в обществото, без брачната половинка си. Семейството им обаче остава приоритет и до момента в който се възвърне, херцогинята ще остане надалеч от обществото, написа woman.bg.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР