Група Д започва с непредивим дуел! Полша с безусловния си

...
Група Д започва с непредивим дуел! Полша с безусловния си
Коментари Харесай

Евро 2024: Гледайте мача Полша - Нидерландия на 16 юни от 16:00 ч.

Група Д стартира с непредивим двубой! Полша с безусловния си водач Роберт Левандовски се изправя против възродената Нидерландия.В Хамбург пристрастеностите ще бушуват, а две от най-колоритните публики сигурно ще допринесат за прелестната конюнктура.

Поляците още веднъж ще заложат на подлата си тактичност и ще дебнат и за най-малката неправилност в редиците на " лалетата ", водени от емблематичния Роналд Куман. Всяка точка е значима и за всяка точка ще се води борба.

Под управлението на новия селекционер Михал Пробеж, който застана отпред на Полша през септември предходната година, отборът не познава усета на загубата (6 победи и 2 равни).

Поляците имат тим от добра сплав сред опитни играчи като Войшчек Счезни, Камил Гросицки и Роберт Левандовски и млади такива, измежду които Никола Залевски и Якуб Кивиор.

От своя страна Нидерландия, първенец в шампионата от 1988 година, е измежду скритите любимци. Макар да получиха неприятна новина за травми на съществени играчи като Теун Коопмайнерс и Франки Де Йонг, „ лалетата “ имат капацитет да извървят целия път в Германия.

Нидерландците не помниха какво е тъждество, като завоюваха 11 и изгубиха 6 в последните си 17 дуела, 14 от които под управлението на Куман, който кара своя втори престой като селекционер на родината си.

Другите два дуела в групата са Австрия и Франция.

Не пропускайте Полша - Нидерландия, в неделя, 16 юни, от 16:00 ч. - по Българска национална телевизия 1, Българска национална телевизия 3 и на уеб страницата BNTNEWS.BG/SPORT, както и в приложението BNT NEWS! Студиото стартира час по-рано!



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

Гледайте НА ЖИВО спорт гратис на:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР