Re:Bazaar се наложи като зеленото лайфстайл събитие, като неговата концепция

...
</TD
>Re:Bazaar се наложи като зеленото лайфстайл събитие, като неговата концепция
Коментари Харесай

Заповядайте на Re:Bazaar Зелен западен в парка на Гарнизонна фурна

Re:Bazaar се наложи като зеленото начин на живот събитие, като неговата идея е дело на " Майна Town " – екип от млади и дейни хора.

Тази неделя от 16:00 ч. до 21:00 ч. ще се организира четвърто му издание в парка на Гарнизонна фурна под мотото " Зелен западен ". Поводът за това е положителното партньорство сред " Майна Town " и регион " Западен ". То е разумно, тъй като, от една страна, надгражда напъните на районната администрация, която наложи марката " Зелен Западен “.

От друга, форматът на Re:Bazaar непрекъснато се развива и прибавя към себе си нова стойност посредством другите местоположения, като носи духа на локалната просвета, без значение дали се организира в Пловдив, София, Бургас и други градове.

Целта е да се насърчи виновното ползване, което генерира по-малко боклуци, да се срещнат хората с изгодите от преработването и да се възпита по-голяма сензитивност към тематиката за околната среда.

Re:Bazaar " Зелен Западен “ е място, на което ще се случат разнородни интензивности: базар на използвани движимости, просветителни игри, работилници за преработване, спорт и занимания. Ще чуем и доста зелени истории от дребните и огромни бизнеси, които ще ни вдъхновят да променим своите ежедневни привички.

В особено обособена зона участниците ще предложат качествени облекла, артикули за бита и играчки, с цел да се насърчи повторната приложимост и да се удължи виталният цикъл на продуктите.

" Чрез това събитие желаеме да ангажираме жителите със зелената концепция, с цел да създадем дружно градската среда по-чиста и приветлива “, споделя кметът Тони Стойчева. " Каня всички в неделя да ни посетят, с цел да поговорим за другите възможности, само че и да създадем нещо доста хубаво. Имаме идея, която може да се реализира с ваша поддръжка – събираме средства за самотна майка с три деца от квартала. На щанда ни ще намерите доста забавни находки – наши персонални движимости: книги, детски играчки, облекла, бижута и аксесоари. Вярваме, че ще покажем взаимност и ще дарим усмивка на това семейство в потребност “, добавя госпожа Стойчева.

Посещавайки Re:Bazaar " Зелен западен ", ще имате опция да тествате и да обогатите своите познания посредством просветителните панели, като това ще ви подтиква да приложите наученото в действителния живот.

Ще поиграем и тенис на маса с професионални състезатели от висшата лига, като ще бъдат раздадени 10 ваучера за безвъзмездни едномесечни тренировки за деца.

" Indigo Rebellious “ и " При Жаси “ ще създадат детски работилници с рециклирани материали, където децата образно ще се научат да употребяват и ползват устойчиви и виновни способи.

На това издание ще си приказваме за отпадъка от текстил и зелени посетители ще бъдат компании като " М-texx " и " Тex cycle “, които ще имат какво да ни опишат по тематиката.

Сред участниците са издателство " Жанет 45 “ и BG Бъди деен и др.   

Не пропускайте Re:Bazaar " Зелен западен " – това не е просто събитие, а придвижване на общественост от хора, които работят за една по-качествена и зелена околна среда.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР