Станислав Генчев е новият треньор на Левски“. Въпреки интереса на

...
Станислав Генчев е новият треньор на Левски“. Въпреки интереса на
Коментари Харесай

Станислав Генчев е новият треньор на „Левски“

Станислав Генчев е новият треньор на „ Левски “. Въпреки интереса на „ Лудогорец “ от последните дни, експертът предприе нова стъпка в своята кариера. Ден след загубата от „ сините “ с 0:1, поставила завършек на серията на отбора от 15 мача без проваляне, Генчев разгласи на своите футболисти, че поема в посока стадион „ Георги Аспарухов “. По този метод се постави и завършек на спекулациите за бъдещето на наставника, който имаше предложение на масата и от сегашния си тим.

Добрата вест за Генчев е, че през идната акция той ще може да разчита в новия си отбор на Марин Петков. Националът на България парафира със „ сините “ след продължителни договаряния сред двете страни. Настоящият контракт на юношата на клуба изтичаше през идващото лято и в случай че не се бе стигнало до съглашение, съществуваше опция той да бъде продаден още в този момент. Сега той остава до 2027-а.

В петък столичният гранд ще означи 110-години от основаването на клуба. В 11.30 часа представители на управлението, първия тим и ветерани ще поднесат венци и цветя на могилката в градинката на 22-ра гимназия. На стадион „ Георги Аспарухов “ пък са планувани редица други събития.

trud.bg

Източник: bunt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР