В 15 области на Западна и Централна България важи жълт

...
В 15 области на Западна и Централна България важи жълт
Коментари Харесай

Жълт код в 15 области за интензивни валежи

В 15 области на Западна и Централна България важи жълт код за местни обилни и интензивни превалявания от дъжд. Ще има гръмотевични стихии и условия за градушки.

Бурята в столицата не стихна четири часа, тапите са километрични

Следобед на доста места ще има краткотрайни превалявания, допустимо интензивни и с гръмотевици. Все още има заплаха и от градушки.

В края на деня преваляванията ще спрат, облачността ще стартира да понижава. Ще духа до сдържан северозападен вятър.

 Ученик от Стара Загора: Полицаят ме мислеше за 13-годишна, изпрати клип със полово наличие 3 мин. Ученик от Стара Загора: Полицаят ме мислеше за 13-годишна, изпрати клип със полово наличие  Майка с щерка са били евакуирани при бурята в София (ГАЛЕРИЯ) 2 мин. Майка с щерка са били евакуирани при бурята в София (ГАЛЕРИЯ)  Автомобил падна от 10 метра височина на 1 мин. Автомобил падна от 10 метра височина на " Самоковско шосе " в София  Жълт код и през днешния ден за превалявания и гръмотевични стихии, вероятни са и градушки 2 мин. Жълт код и през днешния ден за превалявания и гръмотевични стихии, вероятни са и градушки  Димитър Любенов за първи път пред медиите: Получи се каръшка, нелепа обстановка 2 мин. Димитър Любенов за първи път пред медиите: Получи се каръшка, нелепа обстановка  Как се гласоподава на избори 3 мин. Как се гласоподава на избори " 2 в 1 ": Росица Матева сподели разликите в бюлетините в ефира на bTV  Ученик от Стара Загора: Полицаят ме мислеше за 13-годишна, изпрати клип със полово наличие 3 мин. Ученик от Стара Загора: Полицаят ме мислеше за 13-годишна, изпрати клип със полово наличие  Майка с щерка са били евакуирани при бурята в София (ГАЛЕРИЯ) 2 мин. Майка с щерка са били евакуирани при бурята в София (ГАЛЕРИЯ)  Автомобил падна от 10 метра височина на 1 мин. Автомобил падна от 10 метра височина на " Самоковско шосе " в София  Жълт код и през днешния ден за превалявания и гръмотевични стихии, вероятни са и градушки 2 мин. Жълт код и през днешния ден за превалявания и гръмотевични стихии, вероятни са и градушки  Димитър Любенов за първи път пред медиите: Получи се каръшка, нелепа обстановка 2 мин. Димитър Любенов за първи път пред медиите: Получи се каръшка, нелепа обстановка  Как се гласоподава на избори 3 мин. Как се гласоподава на избори " 2 в 1 ": Росица Матева сподели разликите в бюлетините в ефира на bTV

Ще бъде по-хладно от през вчерашния ден. Максималните температури ще бъдат сред 19° и 24°.

В петък ни чакат доста слънчеви часове, само че още веднъж ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност. На места ще има краткотрайни превалявания от дъжд с гръмотевици.

В обособени региони в Югозападна България явленията ще са интензивни и ще има условия за градушки. Вятърът ще се ориентира от север-североизток. Ще се затопли, а оптималните температури ще бъдат сред 22° и 27°, в София – към 22°.

Счупени прозорци на коли, паднали дървета и наводнени приземни етажи

През почивните дни ще доминира слънчево време. В утринните часове тук-там в равнините и котловините ще има мъгла. Около и след обяд над планинските региони в Западна и Централна България ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и тук-там ще превали временен дъжд с гръмотевици.

Условия за обилни количества има в югозападната част от страната. Вятърът още веднъж ще се ориентира от изток-североизток, ще се усили. В източната половина от страната ще е сдържан.

30-годишният мъж е оживял като по знамение, има изгаряния по ръцете и краката

През първия ден от новата седмица дневните температури едва ще се покачат и преобладаващите оптимални ще бъдат сред 24° и 29°, а в неделя - ще са с 1-2 градуса по-ниски.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР