Мъж уби жена си и се самоуби в Бургас. Тялото

...
Мъж уби жена си и се самоуби в Бургас. Тялото
Коментари Харесай

Мъж уби жена си и захвърли тялото ѝ в парка

Мъж умъртви жена си и се самоуби в Бургас. Тялото на 32-годишната жена е било захвърлено в дребния парк на жилищния комплекс " Славейков " след ликвидиране с нож, научи bTV, по неофициална информация.

Доказателствата сочат, че убийството е дело на мъжът, който е живял на брачен начала с жертвата дружно с 4-годишно дете.

Минути след случилото се е поставил завършек на живота си. Районът на случая е отцепен от полицейски екипи. По случая е формирано досъдебно произвеждане.

 Змия е ухапала и юноша на Витоша 2 мин. Змия е ухапала и юноша на Витоша  Рая Назарян е новият ръководител на 50-ото Народно заседание 5 мин. Рая Назарян е новият ръководител на 50-ото Народно заседание  За 160 лева: Наръгаха възрастен мъж в центъра на София 1 мин. За 160 лева: Наръгаха възрастен мъж в центъра на София  20-годишна жена е в реанимация след захапване от змия в Кресна 2 мин. 20-годишна жена е в реанимация след захапване от змия в Кресна  Дете падна от третия етаж на жилищна постройка във Враца (СНИМКИ)   1 мин. Дете падна от третия етаж на жилищна постройка във Враца (СНИМКИ)    Във втория ден на Народно събрание: Николай Марков от „ Величие “ се закле като народен представител 3 мин. Във втория ден на Народно събрание: Николай Марков от „ Величие “ се закле като народен представител  Змия е ухапала и юноша на Витоша 2 мин. Змия е ухапала и юноша на Витоша  Рая Назарян е новият ръководител на 50-ото Народно заседание 5 мин. Рая Назарян е новият ръководител на 50-ото Народно заседание  За 160 лева: Наръгаха възрастен мъж в центъра на София 1 мин. За 160 лева: Наръгаха възрастен мъж в центъра на София  20-годишна жена е в реанимация след захапване от змия в Кресна 2 мин. 20-годишна жена е в реанимация след захапване от змия в Кресна  Дете падна от третия етаж на жилищна постройка във Враца (СНИМКИ)   1 мин. Дете падна от третия етаж на жилищна постройка във Враца (СНИМКИ)    Във втория ден на Народно събрание: Николай Марков от „ Величие “ се закле като народен представител 3 мин. Във втория ден на Народно събрание: Николай Марков от „ Величие “ се закле като народен представител

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР