Сексът може да играе ключова роля в поддържането на цялостното

...
Сексът може да играе ключова роля в поддържането на цялостното
Коментари Харесай

Сух режим в спалнята: 5 странични ефекта от липсата на секс

Сексът може да играе основна роля в поддържането на цялостното ни богатство. Но замисляли ли сте се какво се случва с тялото ви, когато спрете да вършиме секс или вършиме дълги паузи между половите ви контакти?

Е, става известно, че нашите тела и мозъци могат да изпитат някои странични резултати, когато се въздържаме от полова интензивност за нескончаем интервал от време.

Не единствено това, без значение дали се дължи на персонален избор, условия или други аргументи, продължителното отнемане от сексуални контакти може да заплаши и вашето полово здраве!

Прочетете и научете за страничните резултати върху половото здраве от неналичието на секс за дълъг интервал от време.

От уеб страницата Health Shots се свързват с д-р Санджай Кумават, психиатър-консултант и сексолог, който споделя повече за страничните резултати от неналичието на секс за нескончаем интервал от време.

Ето 5 метода, по които въздържанието в спалнята може евентуално да повлияе на тялото ви:
 Сух режим в спалнята: 5 странични резултата от неналичието на секс  Сух режим в спалнята: 5 странични резултата от неналичието на секс  Сух режим в спалнята: 5 странични резултата от неналичието на секс  Сух режим в спалнята: 5 странични резултата от неналичието на секс
Поддържането на здравословен полов живот е от решаващо значение за цялостното богатство и смисъла на постоянната полова интензивност не би трябвало да се подценява. Дългите спирания в половите връзки могат да повлияят негативно на половото здраве по разнообразни способи.

Отворената връзка, разбирането и търсенето на професионална помощ, в случай че е належащо, могат да оказват помощ за справяне с тези проблеми и възобновяване на здрави полови връзки. Не забравяйте, че половото здраве е неразделна част от един пълностоен и удовлетворяващ живот и приоритизирането му е от значително значение за цялостното ви богатство!
 Спазвай тези 4 ритуала, с цел да поддържаш интимността във връзката ти  Спазвай тези 4 ритуала, с цел да поддържаш интимността във връзката ти  Спазвай тези 4 ритуала, с цел да поддържаш интимността във връзката ти  Спазвай тези 4 ритуала, с цел да поддържаш интимността във връзката ти
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР