Всяка жена, която е имала менструация, знае колко често могат

...
Всяка жена, която е имала менструация, знае колко често могат
Коментари Харесай

Експертът споделя как „мигновено да спрете менструалната болка“ – и хората казват, че наистина работи

Всяка жена, която е имала менструация, знае какъв брой постоянно могат да бъдат мъчителни и разочароващи менструалните конвулсии.

Някои бързайте за домашните си улеснения като комфортно одеяло, бутилка с топла вода или да изпратят обичаните си хора да си вземат обичания шоколад, с цел да се почувстват по-добре – само че от време на време това не е задоволително. И макар че множеството от нас имат честа менструация - на всеки четири седмици - равнището на болката може да се разграничава всеки месец, тъй че в случай че сте не запомнили да опаковате парацетамол в работната си чанта или сте в придвижване, от време на време може да е мъчно да се справите.

Един здравен специалист измисли бърз и елементарен хак, който не изисква съоръжение или медикаменти - имате потребност единствено от себе си. Акупунктурист, който управлява Nature's Gift Acupuncture в Old Town Alexandria Waterfront във Вашингтон, Съединени американски щати, твърди, че в случай че страдате от мощна менструална болежка, би трябвало да държите един от междинните си пръсти от двете страни за кокалчето, преди да масажирате леко. Тя наст...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР