Завършилите на второ място София и Тихомир са последните гости

...
Завършилите на второ място София и Тихомир са последните гости
Коментари Харесай

София от “Един за друг”: Баща ми ме научи никога да не се отказвам!

Завършилите на второ място София и Тихомир са последните посетители в формалния подкаст на “Един за различен ”. Пред водещата на “Един без различен ” Денислава Велкова те споделиха, че не съжаляват, че са изгубили финала от Михаела и Венци и показаха кои са участниците, които са играли непочтено.

Тихомир показа, че агитката, която е стискала палци на Михаела и Венци и се радваше на неуспехите на него и София, го е стимулирала да се показва по-добре. Инфлуенсърката от Харманли призна, че с Тихомир са стискали палци на Данчо и Елизабет и биха се радвали те да завоюват. Тишо, който е някогашен състезател описа, че спортната завист го стимулира.
 Ето кои са двойките в  Ето кои са двойките в  Ето кои са двойките в  Ето кои са двойките в
София и Тихомир бяха безапелационни, че има двойки, които са играли мръсна игра. Въпреки това те споделят, че обединенията в “Един за различен ” са се получили естествено. Тихомир дефинира една от дамите като максимален пълководец във Вилата на любовта.

Семейството показа, че има няколко аргументи, заради които не са били харесвани от останалите двойки. Едната причина е, че бяха първата двойка, която прекрачи входа на Вилата на любовта. Другата причина е, че са били в една стая с Ивана и Ивайло, които бяха една от най-недолюбваните двойки.

Тихомир и София бяха безапелационни, че в огромната коалиция е имало бушони. Това са били Денис и Дарина, които са били прекомерно положителни с останалите, и още една двойка, която не са осъзнавали, че са жертви.

 софия тихомир NOVA

Те споделиха, че доста се радват на успеха на Михаела и Венци. В " Един без различен ” те описаха, че последните дни във Вилата на любовта са били сложни. София показа, че високите залози на Тихомир са били товар за нея, само че са ѝ помогнали да израстен като човек.

София описа, че е възпитана от своя татко в никакъв случай да не се отхвърля. Това, което я стимулира е да ѝ споделят, че не може да направи нещо. Това е била повода и Тихомир да е по-остър на спорното тестване с бънджито.

 софия тихомир NOVA

В “Един без различен ” София описа за работата си като потребен инфлуенсър , за присъединяване си в Мисис България и за какво кръщава движимостите си у дома с човешки имена.

Гледайте епизодите на подкаста “Един без различен ” в, и

 

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР