Два протеста се провеждат пред Столичната община. Множество граждани се

...
Два протеста се провеждат пред Столичната община. Множество граждани се
Коментари Харесай

Протести пред СО срещу реорганизацията на движение по Патриарха и за оставката на Благовест Георгиев

Два митинга се организират пред Столичната община. Множество жители се събраха на " Московска " 33, с цел да изразят недоволството си от реорганизацията на придвижването по столичния бул. " Патриарх Евтимий ". Някои от тях пристигнаха с персоналните си коли, а други с таксиметрови коли. Наред с тях стачкуват и родителите на деца, убити на пътя от пияни и/или дрогирани водачи.

Протестиращите поради реорганизацията на придвижването по " Патриарха " желаят комфортна градска среда за всички, както и да им бъдат върнати паркоместата. А родителите, изгубили децата си на пътя, желаят оставката на общинския консултант Благовест Георгиев, който избяга от породена от него злополука при започване на април и отхвърли да бъде тестван с дрегер. Георгиев беше част от групата на " Продължаваме промяната – Демократична България - Спаси София ", само че след случилото се беше изключен от групата и все още е самостоятелен общински консултант.

Малко след началото на митинга, при жителите слязоха общинските съветници от ГЕРБ-СДС Антон Хекимян, Прошко Прошков, Ваня Тагарева, Димитър Вучев, Диян Стаматов, Румен Александров и Драгомир Младенов, както и Иван Таков от групата на Българска социалистическа партия в СОС./БГНЕС
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР