В 21 век Северна София няма канализация. В 21 век

...
В 21 век Северна София няма канализация. В 21 век
Коментари Харесай

Ще се търсят пари за канализация в Северна София

В 21 век Северна София няма канализация. В 21 век домовете на хората се наводняват, в 21 век гара Казичене, построена с европейски средства, е недостъпна, тъй като е превърната в езеро. Това разяснява на изключително второ съвещание на СОС заместник-кметът по финансите Иван Василев.

Ще се търсят спомагателни източници на финансиране за предварителна защита.  Иначе през вчерашния ден всички работили на терен. Лично той е посетил всички потърпевши места.

Пред медиите Иван Василев уточни, че цяла нощ са отводнявани къщи и наранени места. Множество запушени шахти са открити, както и липса на канализация. След като всички районни кметове опишат вредите, ще се изпрати искане до Междуведомствената комисия по бедствия към Министерски съвет. Опитваме се да стартираме по-бързото решение на проблемите, показа Василев. Започва незабавен ремонт на улица в кв. " Христо Ботев " наоколо до река Слатинска . Има наводнени изби, килими, техника е потърпевша. Ще се търсят всевъзможни източници за финансиране, акцентира той.

Кметът на София Васил Терзиев подарява месечната си заплата за потърпевши от наводненията през вчерашния ден в столицата.
 Мълния удари мъж в столицата Обновена
Мълния удари мъж в столицата

Градушка и пороен дъжд се изсипаха в София и Троян
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР