България е родина на много талантливи и известни личности, които

...
България е родина на много талантливи и известни личности, които
Коментари Харесай

ТЕСТ: Ще познаете ли тези 10 български звезди само по очите?

България е татковина на доста надарени и известни персони, които са оставили своя отпечатък в разнообразни области като музика, кино, спорт и медии. Тези звезди постоянно са разпознавани по своите неповторими черти и харизматично наличие, само че дали бихте могли да ги разпознаете единствено по очите им? Казват, че очите са прозорец към душата, и в доста случаи те могат да разкрият доста за личността и страстите на индивида.

В тази публикация сме събрали 10 известни български персони, чиито очи ще видите от близко. Вашата задача е да познаете кой е индивидът единствено посредством тях. Това е занимателен и забавен метод да ревизирате своите знания за българските звезди и да видите какъв брой деликатно сте ги следили през годините.
 ТЕСТ: Ще познаете ли българския град единствено от една фотография? (отговори)  ТЕСТ: Ще познаете ли българския град единствено от една фотография? (отговори)  ТЕСТ: Ще познаете ли българския град единствено от една фотография? (отговори)  ТЕСТ: Ще познаете ли българския град единствено от една фотография? (отговори)
Преди да се впуснете в теста, помислете за обичаните си артисти, артисти, спортисти и телевизионни водещи. Визуализирайте техните лица и изключително техните очи. Готови ли сте да приемете предизвикването? Нека да забележим какъв брой добре познавате тези обичани от всички ни персони единствено по погледа им.

Нека стартираме с теста! Вижте в нашата изложба:
 ТЕСТ: Ще познаете ли тези 10 БГ звезди единствено по очите?  ТЕСТ: Ще познаете ли тези 10 БГ звезди единствено по очите?  ТЕСТ: Ще познаете ли тези 10 БГ звезди единствено по очите?  ТЕСТ: Ще познаете ли тези 10 БГ звезди единствено по очите?
 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР