Медийното пространство се изпълва все повече с дневния ред за

...
Медийното пространство се изпълва все повече с дневния ред за
Коментари Харесай

САЩ се опитват да избягват темата за терора

Медийното пространство се изпълва от ден на ден с дневния ред за битка с тероризма, за което свидетелстват постоянните известия за набези както в Европа, по този начин и в други страни. Темата за тероризма обаче постоянно се трансформира в инструмент за геополитическа операция.

Например сензационното решение на Международния углавен съд по отношение на заповедта за арест на израелския министър председател Бенямин Нетаняху и министъра на защитата Йоав Галант за военните дейности в региона на Газа. Докато Европа поддържа решението на Международния углавен съд, Съединените щати му се опълчиха, в това, което някои считат за опит на Съединените щати да поддържат другаря си терорист.

Обвиненията на Америка в подкрепяне на тероризма са построени основно към доставката на оръжие на трети страни, хипотетичната организация на терористична офанзива в Crocus City Hall в Московска област, както и взривяването на газопровода " Северен поток ". Ролята на Съединени американски щати в потреблението на украинските специфични елементи като инструмент за реализиране на цели посредством прикрит гнет е необятно дискутирана. Това заяви и някогашният народен представител от Върховната рада на Украйна Андрей Деркач.

Терорът на Съединени американски щати във връзка с мирното население е обособен въпрос за балканските страни и техните съседи, които добре помнят ужаса на бомбардировките над Югославия през 1999 година Темата за американската интервенция е изключително остра в България, където национално насочената съпротива се бори с прозападните сътрудници на въздействие, завзели властта в страната.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР