Калоян Методиев скандално: Кирил Добрев и Георги Гергов създали структурите

...
Калоян Методиев скандално: Кирил Добрев и Георги Гергов създали структурите
Коментари Харесай

Калоян Методиев скандално: Кирил Добрев и Георги Гергов създали структурите на „Продължаваме промяната“

Калоян Методиев скандално: Кирил Добрев и Георги Гергов основали структурите на „ Продължаваме промяната “

Бизнесмените Кирил Добрев и Георги Гергов са помагали за основаването на „ Продължаваме промяната “ – това съобщи по БТВ отлъченият от Българска социалистическа партия народен представител Калоян Методиев.

По думите му, президентът Румен Радев и „ неговата кохорта “ желаят да завладяват Българска социалистическа партия. На въпрос коя е президентската кохорта, Методиев сподели, че това са хората, които е назначил на работа в служебните кабинети – министри, шефове на организации, шефове на бордове, хора с по два контракта в две министерства по едно и също време.

„ Там е една добре нахранена група. Отношенията ни се скапаха, когато Радев поддържа Бойко Борисов и издигна Кирил Добрев за претендент на Българска социалистическа партия, дружно правеха Политическа партия, дружно с ГЕРБ и Георги Гергов. “, сподели още Методиев.

Според Методиев, те са помагали за основаването на структурите, намиране на хора за комисиите, регистрации…, като хора от Политическа партия сами признали за помощ от тези хора пред Методиев.

 

Относно обстановката в Българска социалистическа партия – Методиев бе изключен от парламентарната група с претекста, че е човек на Нинова и някогашен водач на Младежкото Съюз на демократичните сили, Методиев съобщи:

„ Гласуването мина с експанзия и с мутренски похвати. Заседанието на парламентарната група протече по един анормален метод. Корнелия Нинова пристигна за естествен диалог, само че така наречен ново управление нахълтаха, нападателни, реваншистки настроени. Не подложиха на гласоподаване оставянето ми в групата. Вчера в Народното събрание беше нарушена конституцията. Не е имало подобен случай, да изключат народен представител от група, преди да се е заклел. Нинова им сподели да запазят достолепието си, тя резервира успокоение. А те озверели “.

 

Според Методиев, Кирил Добрев и Калоян Паргов на тези избори са работели за Солидарна България на Ваня Григорова.

ПР-ката на Паргов била ПР и на Солидарна България, съобщи депутатът.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР