На дневен ред стои кандидатурата на Рая Назарян за председател

...
На дневен ред стои кандидатурата на Рая Назарян за председател
Коментари Харесай

Дарин Георгиев: Основната задача на „Величие” е да „изсветли” политическите процеси в страната

На дневен ред стои кандидатурата на Рая Назарян за ръководител на Народното събрание. От „ Величие " ще останем непрекъснати в нашата позиция и няма да подкрепим претендента на ГЕРБ. Вчера също имахме наш претендент - проф. Юлия Матеева, като това е първият аргумент да не подкрепим другите представители. Това разяснява в студиото на „ Здравей, България " депутатът от партия „ Величие " Дарин Георгиев. След измененията в Конституцията има догадка, че ръководителят на Народното събрание може да стане идващият министър-председател в служебно държавно управление, изясни той. Според него главната задача на „ Величие " е да „ изсветли " политическите процеси в страната.

Нашето мнение е, че не би трябвало да даваме военна помощ на Украйна, с цел да не бъдем въвлечени в по-висока фаза на войната. Ние ще изобличим какво се случва във „ Възраждане ", само че няма да си служим с обидния език, с който те ни дефинират, сподели още Георгиев.

Той показа, че цялостен живот е работил в областта на сигурността, като е бил в Ирак, Афганистан, Африка, а по-късно се е занимавал с охранителна активност в „ Исторически парк ". Дарин Георгиев е бил и шеф по сигурността към ФК „ Ботев " (Пловдив).

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР