Готови сме да предложим кабинет, но той не може да

...
Готови сме да предложим кабинет, но той не може да
Коментари Харесай

Костадинов: Възраждане се отказва да прави еднопартиен кабинет

Готови сме да предложим кабинет, само че той не може да е еднопартиен. Не би трябвало да има кабинет с първия или втория мандат. От “Възраждане ” желаят да се възвърне ситуацията до 2021 година и да не се гласоподава в Турция, а това право да остане единствено за живеещите в страни-членове на Европейски Съюз. 

Тази прогноза направи в изявление за " Лице в лице " водачът на " Възраждане " Костадин Костадинов.

“ДПС е стигматизирана групировка в България и то изцяло с съображение. За следващ път виждаме по какъв начин Движение за права и свободи корозира системата на българската държавност с заличаване на доверието в системата. Имаме политическо иго, плебеи на локален политически средновековен клан. Движение за права и свободи се трансформира в триглава ламя, която изяжда българския народ. Бях в регионите, в които Движение за права и свободи безусловно “коли и беси ”, хората изпитват скотски боязън от това нещо. Движение за права и свободи е олигархия, мафия и клан, нещо, което е превзело правосъдната система на локална почва. Една антибългарска страна - страна в страната ”, са наблюденията на Костадинов.

“ГЕРБ-ДПС може да се трансформира в ДПС-ГЕРБ, по тази причина Борисов желае трети сътрудник. В ПП-ДБ има склонни за едно министерско кресло или посланически пост да бъдат “много градивни ”, само че това няма да е устойчиво държавно управление и ще убие ГЕРБ. Затова Борисов няма да избере този вид ”, счита той.

 
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР