По инициатива на вицепремиера и министър на външните работи Мария

...
По инициатива на вицепремиера и министър на външните работи Мария
Коментари Харесай

МВнР отваря вратите си за студенти

По самодейност на вицепремиера и министър на външните работи Мария Габриел  Мария Габриел Мария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 година в Гоце Делчев.   През 1997 година приключва Езикова на 2 декември, събота, от 10:00 до 16:00ч. в Министерство на външните работи за първи път ще се организира Ден на отворените порти за студенти.

Събитието е под надпис „ България те желае “/ MFA Wants You и се провежда в партньорство с платформата Bulgaria Wants You на продуцентите Иван Христов и Андрей Арнаудов и с Представителството на ЕК в България.

Насочено е към студенти и юношески организации и цели да запознае младежите, които демонстрират интерес към дипломацията с практическата работа на българските дипломати, да показа целите на българската външна политика и да разпространява институцията.

В Деня на отворените порти на Министерство на външните работи студентите ще могат да вземат участие в къси лекции и полемики на тематики като участието на България в Европейски Съюз, 20-годишнинта от участието на България в НАТО, кандидатурата на страната ни в Организацията за икономическо сътрудничество и раз, участието на България в Съвета на Организация на обединените нации по правата на индивида, в къси курсове по протокол и обществена дипломация.

Студентите ще имат опция да прегледат сбирката изобразително изкуство на Министерство на външните работи. В програмата на събитието са планувани и специфични разяснителни лекции за кандидатстване за работа и стажове в Министерство на външните работи.

Представителите на медиите са поканени да отразят Деня на отворените порти за студенти на 02 декември, който ще бъде публично открит с одобрение от вицепремиера и министър на външните работи Мария Габриел  Мария Габриел Мария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 година в Гоце Делчев.   През 1997 година приключва Езикова в 10:15 ч.

Пропускането на представителите на медиите ще се реализира през вход „ Посетители “ след 09:30 ч. против документ за идентичност и журналистическа карта. Повече информация за събитието може да намерите на уеб страницата на Министерство на външните работи: https://www.mfa.bg/bg/customnews/39221

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР