Срещите от европейското първенство по футбол, излъчени по Българската национална

...
Срещите от европейското първенство по футбол, излъчени по Българската национална
Коментари Харесай

БНТ е лидер в телевизионния ефир с мачовете от УЕФА ЕВРО 2024

Срещите от европейското състезание по футбол, излъчени по Българската национална телевизия, са най-гледаните излъчвания в телевизионния ефир в първите три дни на шампионата. Най-гледан е мачът Полша - Нидерландия в неделя следобяд, следен от 674 хиляди фенове, или близо 44% от телевизионната публика. Подобни са индикаторите и на дуела Сърбия - Англия същата вечер. Българска национална телевизия е пожеланият избор на феновете и в деня на откриването, 14 юни, с мача Германия - Шотландия.

Обществената телевизия, както постоянно, дава на феновете на футбола богата студийна стратегия и детайлно отразяване на европейското състезание в Германия.



По време на УЕФА ЕВРО 2024 специфичните студиа „ Трето полувреме “ стартират час преди началния съдийски сигнал на срещите в ефира на Българска национална телевизия 1 и Българска национална телевизия 3. Едни от най-известните български футболисти и треньори са извънредни посетители на двамата водещи Илиян Енев и Радостин Любомиров.

Всеки работен ден по време на шампионата – сред 9:10 ч. и 9:30 ч. – започваме с предаването с водеща Тереза Мутафчиева.

Футболният ден по Българска национална телевизия 1 и Българска национална телевизия 3 продължава с „ “ от 11:30 ч. до 12:00 ч. с водещ Иво Бързаков.

УЕФА ЕВРО 2024 по Българска национална телевизия завършва с 30-минутен преглед с начален час към среднощ.

Спечели формалната топка на УЕФА ЕВРО 2024!
Гласувай за „ Кадър на деня “

Гледай УЕФА ЕВРО 2024 по Българска национална телевизия 1 и Българска национална телевизия 3, онлайн на и в мобилното приложение BNT NEWS за или



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

Гледайте НА ЖИВО спорт гратис на:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР