Барманка остана с изгаряния трета степен и гадни болезнени мехури,

...
Барманка остана с изгаряния трета степен и гадни болезнени мехури,
Коментари Харесай

Барманка остана с изгаряния трета степен, след като „най-опасното растение в Обединеното кралство“ удари отново

Барманка остана с изгаряния трета степен и гадни мъчителни мехури, откакто мина около „ най-опасното растение във Англия “.

Клои Дъглас не е сигурна къде и по кое време е могла да се натъкне на страховития великански шубрак, само че една заран се разсъни с червен обрив по ръцете и шията си, който се трансформира в големи мехури с напредването на деня. Когато отишла в центъра за незабавна помощ, медиците разкрили, че гигантската елементарна трева е вероятната причина за пострадванията й.

Клои от Съндърланд, Тайн и Уеър сподели: „ След работа отидох на солариума за пет минути, което допускам беше експозицията, нужна, с цел да се трансформира в изгаряния. Тази вечер бях добре, само че се разсъниха на идващия ден и ръцете и шията ми бяха покрити с червени обриви.

„ Изсмях се и взех решение, че нямам шанс и преди малко получих бодлива топлота от солариума. Но с напредването на деня дясната ми ръка стартира да гори и най-после да се появят мехури в тези петна – бих споделил с размера на гроздови зърна. “ <...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР