Пълният портфейл е най-добрият антидепресант. Но именно от портфейла зависи

...
Пълният портфейл е най-добрият антидепресант. Но именно от портфейла зависи
Коментари Харесай

Привличане на парите в портфейла ви

Пълният портфейл е най-хубавият антидепресант. Но точно от портфейла зависи доколко парите ще бъдат привлечени от него – по тази причина би трябвало да спазвате някой правила на фън шуй.

Портфейлът би трябвало да бъде задоволително обемен. Когато сложите пари в него, те би трябвало да лежат по този начин, че да не са смачкани, сгънати на две или на три.

Парите би трябвало да се усещат добре в портфейла ви. Поне един от параметрите на портфейла ви би трябвало да подхожда на императорския размер.

Ако и трите параметри – височина, ширина и дълбочина са съгласно императорските разбирания, това е най-хубавият метод да привлечете парите.

Императорските размери за привличане на пари са 5.37 см, 18.8 см, 24.175 см, 25.52 см.

Що се отнася до цвета, то съгласно фън шуй цветовете на парите са тези, които са близки до цветовете на земята и цветовете на метала. Тези стихии притеглят благосъстоянието.

Цветът на портфейла би трябвало да е кафяв, теракотов, жълт, сребрист, сив или бял. Сребристият цвят е настоящ единствено до края на тази година, защото това е годината на Сребърния Заек.

 Привличане на парите

Портфейлът ви не би трябвало да е наследник на цвят, това е цветът на стихията на водата. Те са сигурен знак, че парите ви скоро ще изоставен портфейла ви, напряко ще изтекат от него.

Портфейлът би трябвало да е направен от кожа или велур. Недопустими са найлоновите портфейли. Найлонът не пропуща енергийните потоци, подобен портфейл е мъртъв.

В портфейла ви не би трябвало да има фотоси. Те пресичат силата на парите. Изпокъсаният портфейл не притегля пари. Никога не оставяйте портфейла си изцяло празен.

Разгледайте и ритуалите за привличане на благосъстояние и шанс.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР