Хармонията и стабилността ще станат характерни за много области на

...
Хармонията и стабилността ще станат характерни за много области на
Коментари Харесай

Астролози посочиха три зодии, чийто живот ще се преобърне на 180 градуса

Хармонията и стабилността ще станат присъщи за доста области на живота до края на май и даже измененията няма да вълнуват толкоз доста душата, а по-скоро ще бъдат резултат от по-ранни събития, считат астролозите.

В диалог с Пети канал астрологът Евгения Шустина обясни, че май в годината на Дракона е основан за резултати и преосмисляне на постигнатото. Тя има вяра, че всички знаци могат да мислят за най-важните въпроси или просто да се насладят на края на пролетта, релаксирайки и попълвайки енергийните си запаси.

На доста представители на кръга на Зодиака ще хрумнат необикновени хрумвания и е значимо да не ги забравяте в името на триумфа в бъдеще. Освен това известна доза далновидност в този миг ще бъде присъща за мнозина. Важно е да слушате интуицията си и да обръщате внимание на знаците, изпращани от Вселената.

На първо място, счита Шустина, тези, които се стремят към напредък и развиване, ще получат спомагателни шансове. А тези, които са в отчаяние и незаинтересованост, би трябвало да се опитат да трансформират настроението си, тъй като това им пречи да видят майския път към триумфа.

Според специалиста в последния месец на пролетта най-вече шанс ще имат Козирозите, Девите и Телците – три представителя на земната буря. Шустина има вяра, че тях ги чакат доста шанс и триумфи.

Телец

Май ще даде на този знак дарбата да работи по забавен план, който в бъдеще ще стане причина за горделивост. Ако Телецът не желае да се включва в нови планове, тогава може да се опита да промени себе си.

Шустина предлага знакът да промени облика си, следвайки вътрешния си глас и не забравяйте, че такива промени ще бъдат от изгода единствено за Телец.

Дева

Знакът чака саморазвитие, по този метод ще се окаже на лична вълна, тъй като усъвършенстването до границите на вероятното е едно от обичаните занимания на Девите. Това може да бъде или асимилиране на нови професионални умения, или израстване във към този момент познати.

А звездите, счита астрологът, ще отговорят на усилената работа с дарове. Например една извънредно приятна командировка, в която Девите ще могат освен да работят сполучливо, само че и да си починат и да натрупат нови усещания. Периодът ще остане в паметта като цялостен с топли мемоари, счита специалистът.

Козирог

Краят на пролетта ще извади представителите на знака, фокусирани върху работни въпроси, от работната буря. Козирозите ще се потопят в романтика и любовни обрати, в които не са попадали от доста години. Трябва да чакат оферти за връзка и брак, бременност и други събития, свързани със сърдечната сфера.

Семейните Козирози ще се радват и на приятни домашен отговорности. Вероятно ще преживеят доста приятни моменти с половинката си или децата им ще ги зарадват с гения си. По един или различен метод май ще добави успокоение и мощ към знака.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР