Тейлър Суифт се завърна начело на британската класация за албуми

...
Тейлър Суифт се завърна начело на британската класация за албуми
Коментари Харесай

Тейлър Суифт пак е номер 1 в британските класации

Тейлър Суифт се завърна отпред на английската ранглиста за албуми с The Tortured Poets Department, заяви на уеб страницата си формалната компания, която следи продажбите и сформира чартовете.

На 9 май стартира европейската част от международното турне Eras на певицата Eras, което в допълнение увеличи интереса към последните й песни. Суифт изнесе концерти в Париж, през днешния ден е третият й концерт в Стокхолм, след което в края на месец май ще се изяви пред феновете си в Лисабон. 

Второто място в английския чарт за албуми е за американската рок група " Кингс ъв Лиън ", която дебютира в подреждането тази седмица с продукцията Can We Please Have Fun. Това е деветият студиен албум на бандата, като съумява да се изкачи до най-високото място в подреждането. 

Третата позиция е за Дуа Липа и новият й албум Radical Optimism, който предходната седмица оглавяваше английското нареждане. Тя обаче отстъпи на Тейлър Суифт челната позиция в чарта. 

В челната петица място намира рапърът Гъна с продукцията си One of Wun, който дебютира тази седмица в английското нареждане за албуми.  

Уикенд е на пета позиция в класацията с The Highlights.

Американската певица Сабрина Карпентър с шлагера си Еspresso e на върха на английската ранглиста за сингли. Хозиър е на второто място в чарта с Too Sweet. Третата позиция е за Шабузи с A Bar Song (Tipsy).
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР