Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп коментира обвиненията срещу Манчестър Сити

...
Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп коментира обвиненията срещу Манчестър Сити
Коментари Харесай

Клоп за финансовите нарушения на Ман Сити: Разбира се, че бих искал да знам дали са виновни

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп разяснява обвиняванията против Манчестър Сити за 115 нарушавания на финансовите правила.

" Всеки знае за тези 115 нарушавания, само че нямам визия какво значи това. Знам единствено броя. Каквото и да се случи в Манчестър Сити, Пеп Гуардиола е най-хубавият управител в света, това в действителност има значение.
 Арне Слот: Потвърждавам - аз съм новият управител на Ливърпул!
Арне Слот: Потвърждавам - аз съм новият управител на Ливърпул!

Нидерландският експерт съобщи това преди последния мач на Фейенорд

Ако поставите някой различен управител в този клуб, той няма да завоюва Висшата лига четири пъти подред. Зависи от него и играчите му. Това значи ли, че могат да вършат каквото си желаят? Не. Но не знам какво са създали - в случай че са създали нещо, не съм способен, с цел да кажа нещо.

Разбира се, бих желал един ден да знам дали Сити са отговорни. Всеки желае да знае. Но ще бъда на друго място ", сподели Клоп, представен от The Daily Mirror.

Висшата лига публично упрекна Манчестър Сити в 115 нарушавания на финансовите правила при започване на 2023 година Твърди се, че клубът е направил нарушавания от сезон 2009/10 до сезон 2017/18. Самото следствие е почнало още през 2018 година

След 37 кръга Манчестър Сити оглавява класирането на Висшата лига с 88 точки, две пред Арсенал. На трета позиция е Ливърпул (79 точки).
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР