От 9:00 ч. утре – 20 май, до 9:00 ч.

...
От 9:00 ч. утре – 20 май, до 9:00 ч.
Коментари Харесай

Внимание: Три дни затруднено движение в участък от магистрала „Тракия“ в посока София

От 9:00 ч. на следващия ден – 20 май, до 9:00 ч. на 22-ри май водачите да се движат с нараснало внимание сред 55-ти и 54-ти км на Автомагистрала „ Тракия “ в посока София заради частични ремонтни действия на настилката в дейната лента. Трафикът ще се реализира единствено в изпреварващата лента. Движението ще се контролира с пътни знаци и краткотрайна сигнализация, предизвестиха от Агенция „ Пътна инфраструктура “ /АПИ/. 

Те молиха водачите да пътуват деликатно , да следват прецизно поставената пътна сигнализация, да съблюдават отдалеченост и да не подхващат рискови изпреварвания, застрашаващи сигурността на останалите пътуващи. Да не се употребяват спешните ленти по автомагистралите за по-бързо напредване при претрупан трафик. По този метод се попречва прекосяването на транспортни средства със специфичен режим на придвижване при положение на случай.

Всички жители и транспортни компании могат да получават информация за настоящата пътна конюнктура от интернет страницата на АПИ – www.api.bg, както и когато и да е от денонощието на тел. 0700 130 20 в АПИ.

На вниманието на водачите: Затруднено придвижване по автомагистрала „ Тракия “ на следващия ден

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР