ова буря от разногласия ще се завихри в Спешното отделение

...
ова буря от разногласия ще се завихри в Спешното отделение
Коментари Харесай

Опасни връзки преобръщат отношенията в „Св. Анастасия“

ова стихия от различия ще се завихри в Спешното поделение по време на идните епизоди на „ Откраднат живот: Антитела “. Изборът на нов шеф на болничното заведение ще опълчи сътрудници и съидейници, а измежду разновидностите ще се появи още едно ненадейно предложение. Кой ще бъде новият шеф на „ Св. Анастасия “ феновете ще научат идните епизоди от вторник до четвъртък в 20:00ч. по NOVA.

В „ двойна “ игра ще бъде упрекната лекар Чилингирова, която въпреки и с положителни планове, още веднъж ще се озове в клопката на Фотев. Разкриването на неподозирани обстоятелства от персоналния й живот ще сложи на тестване връзките й с лекарския екип. След появяването на Васко сестра Жекова ще би трябвало да реши дали още веднъж да влезе в тази връзка или да сложи здравословни граници.

Емоциите ще бъдат водеща тематика и при сестра Райкова, която ще продължи да се сближава с лекар Василев. Наблюдавайки всичко това Хаджихристев ще се почувства по-несигурен от всеки път в нежните връзки с Кая. Ревността ще завладее и Фотев, който ще загуби надзор в отнишението си към Нора.

Какво ще се случи с лекар Чилингирова и коя страна ще вземе в решаващата борба? Какъв избор ще направи сестра Жекова и кого ще избере Кая? – всичко това ще разберете тази седмица в „ Откраднат живот: Антитела “.

Повече вести ще откриете на уеб страницата на и на формалната страница на „ Откраднат живот “ във, а всички епизоди можете да видите в.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР