Предварителните избори за президент, които Джо Байдън и Доналд Тръмп

...
Предварителните избори за президент, които Джо Байдън и Доналд Тръмп
Коментари Харесай

Предварителните избори във вторник включват президентските надпревари и прокурора по делото за изборите на Тръмп в Джорджия

Предварителните избори за президент, които Джо Байдън и Доналд Тръмп към този момент са спечелили, ще се приближат към своя край във вторник.

Гласоподавателите в два щата, Кентъки и Орегон, ще получат своя късмет да претеглят, алегорични решения, които обезпечават още няколко делегати на националните конгреси и инстинктивна инспекция за позицията на демократите и републиканците във връзка с техните знаменосци.

Дори откакто си осигуриха номинациите и противниците им отпаднаха, Байдън и Тръмп продължиха да се сблъскват с противоречие от личните си партии. Байдън се сблъска с протестни гласове поради ръководството му във войната Израел-Хамас, до момента в който Тръмп към момента вижда хиляди хора, гласуващи за от дълго време победения противник Ники Хейли.

След вторник ще останат осем надпревари за кандидатстване за президент: демократите в Айдахо, окръг Колумбия, Гуам и Вирджинските острови и двете партии в Монтана, Ню Джърси, Ню Мексико и Южна Дакота.

>

Гласоподавателите в Кентъки, Орег...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР