Откровените мемоари на херцога на Съсекс няма да бъдат публикувани

...
Откровените мемоари на херцога на Съсекс няма да бъдат публикувани
Коментари Харесай

Издаването на мемоарите на принц Хари се отлага

Откровените записки на херцога на Съсекс няма да бъдат оповестени през 2022 година и евентуално ще бъдат отсрочени до идната година, защото не попадат в идния лист с книги.

Неиздадена книга плаши мнозина в Бъкингамския замък, защото принц Хари възнамерява да разкрие някои, за които към момента никой не знае.
 Има заплаха България да загуби 2,5 милиарда евро от бюджета на Европейски Съюз 12 юли 2022 | Има заплаха, в случай че България не одобри до края на годината нужните законови промени, да не получи първия превод...
Изключването на книгата на Хари от най-новите описи на Penguin Random House може да значи, че тя може да не бъде оповестена тази есен, както се очакваше, оповестява Daily Mail. „ Ако книгата излезе тази година, както беше в началото планувано, тя би трябвало да бъде в маркетинговия и рекламен лист на издателството – в случай че не възнамеряват изненада или е имало възбрана ", разяснява човек от кралското обграждане. Това допуска, че или книгата ще има изненадващо издание, или няма да бъде по книжните лавици през 2022 година

Миналата година стана известно, че Хари е подписал контракт с Penguin Random House. Принцът работи с писателя Джон Мерингър. В интервютата си Хари сподели, че е написал книгата не като принца, който е роден, а като мъжа, в който се е трансформирал. В книгата се чака Хари да приказва за си, както и за научените уроци.

Бъкингамският замък към този момент може да въздъхне с облекчение на новината, че творбата към момента няма да се появи на бял свят.
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР