Феновете се надяват да видят романса на Кайли Дженър и

...
Феновете се надяват да видят романса на Кайли Дженър и
Коментари Харесай

Кайли Дженър правила Тимъти Шаламе е ИЗКЛЮЧЕН за новия сезон на риалити шоуто въпреки сделката на семейството за 100 милиона долара с Hulu

Феновете се надяват да видят романса на Кайли Дженър и Тимъти Шаламе в сезон 5 на Семейство Кардашиан може да са разочаровани, в случай че премиерата на сезона е някаква индикация.

Не единствено това, само че и Дженър, и Шаламе бяха видени дружно в Париж, присъствайки на 31-ия рожден ден на Розалия в град Светлини дружно.

Като се има поради какъв брой изпитателни бяха продуцентите, когато полусестрата на Кайли Ким Кардашиян стартира да излиза с Пийт Дейвидсън единствено седмици след първата им среща, наподобява евентуално Кайли да е сметнала, връзката й с Шаламе е отвън границите.

По подигравка на ориста, предходната седмица почитателите започнаха да спекулират, че Дженър може да е предложила най-фините кимвания на Шаламе, до момента в който популяризираше сериала.

Страницата на Kardashians Hulu разгласява тийзър клип, показан от Дженър, която беше забелязана на фона на пустинята, до момента в който носеше св...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР