Семейният офис на основателя на Bridgewater Associates Рей Далио е

...
Семейният офис на основателя на Bridgewater Associates Рей Далио е
Коментари Харесай

Основателят на Bridgewater Рей Далио се присъединява към милиардерите, които грабват „магазини“ в Сингапур

Семейният офис на създателя на Bridgewater Associates Рей Далио е закупил два „ магазина “ за доста милиони долари в Сингапур, до момента в който милиардерите сграбчват наследствените парцели в града-държава.

Офисът Dalio Family, който разгласи, че се реалокира в азиатския финансов център по време на пандемията, закупи два магазина на Club Street през 2021 година за почти 25,5 милиона сингапурски $ (18,9 милиона щатски долара), съгласно двама души с директно познаване на договорката.

Семейните офиси — частни мениджъри на благосъстоянието, основани за богати хора — са експлодирали в Сингапур от шепа през 2018 година до към 1400 през 2023 година Те са вложили в недвижими парцели в Сингапур с къщи за магазини известен избор. Имотите от време на време стоят празни или се употребяват като офиси, жилищни здания или бизнес пространства.

Одобрение за развиване, издадено от държавното управление в края на 2023 година за обекта на 44 и 46 Club Street, изброява Tan Mae Shen, сингапурският ръководещ шеф на Dalio Fam...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР