ТЕПАТЕПЕК, Мексико (AP) — Тя продаваше закуски в малко градче

...
ТЕПАТЕПЕК, Мексико (AP) — Тя продаваше закуски в малко градче
Коментари Харесай

Тя изостава от кандидата на управляващата партия за лидер на Мексико. Посещението на родния й град помага да се покаже защо

ТЕПАТЕПЕК, Мексико (AP) — Тя продаваше закуски в малко градче в централно Мексико като момиче и се издигна в националната политика с биография, която можеше да й помогне да издигне върховете на властта, надяваше се тя.

Но изследванията демонстрират, че Xóchitl Gálvez изостава от претендента на ръководещата партия на изборите на 2 юни. Скорошно посещаване по улиците на родния й град сподели за какво и разкри нещо за целите на днешните мексикански гласоподаватели.

Хората в Тепатепек се интересуват по-малко от историята на живота на Галвес, в сравнение с от личния си сложен живот. Партията Морена на президента Андрес Мануел Лопес Обрадор съумя да облекчи живота на тези хора със обществени стратегии. И това оказа помощ на неговото протеже Клаудия Шейнбаум.

Когато Галвес влезе в президентската конкуренция, доста от съперниците на Лопес Обрадор почувстваха, че тя въплъщава очакванията им да поемат властта. Тя съставлява коалиция, която включва PRI, която ръководи Мексико в продължение на...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР