Разкриха тайни връзки на новия военен министър на Путин с

...
Разкриха тайни връзки на новия военен министър на Путин с
Коментари Харесай

Тайните връзки на новия военен министър на Путин с Евгений Пригожин и Сталин

Разкриха секрети връзки на новия боен министър на Путин с Евгений Пригожин и…, макар отдалечеността на времето, със Сталин. Топ икономистът без боен опит, който Владимир Путин избра за нов министър на защитата, е доста по-близо до мрачния под земята свят на съветските служби за сигурност, в сравнение с се смяташе в началото.

Андрей Белоусов е бил непосредствен с починалия началник на „ Вагнер Груп “ Евгений Пригожин –

толкоз непосредствен, че съгласно нов отчет на опозиционната проверяваща група „ Център за досиета “ (Dossier Center) двамата от време на време са били забелязвани да „ седят прегърнати “.

Източник е декларирал пред изданието, че Белоусов, който е бил първи вицепремиер преди да се издигне до министър на защитата, е направлявал активността на Пригожин. Твърди се, че двамата разговаряли между тях като другари и „ работните им срещи напомняли на фамилни събирания с чай; импровизирано обсъждали всички въпроси, след което ги предавали на по-младите чиновници, които след това обобщавали всичко в същински отчет “.

Тайните връзки на новия боен министър на Путин с Евгений Пригожин и Сталин (ДОКУМЕНТИ) 23.05.24 06:47 Личните проблеми на напред във времето, множеството зодии да не помнят за работата: Звездите на зодиака за 23 май 23.05.24 06:10 Плодът, който може да повреди бъбреците и черния дроб 23.05.24 05:00 Гласови асистенти Гугъл Assistant и Siri: Кой да изберете и каква е разликата 23.05.24 04:00 Какво не би трябвало да допираме най-малко 20 минути след пробуждане 23.05.24 03:00

Срещите сред Белоусов и шефа на наемниците са маркирани и в календара на Пригожин, съгласно Центъра за досиета.

 

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР