Гръм Сунес призна, че се е молил Алън Хансен да

...
Гръм Сунес призна, че се е молил Алън Хансен да
Коментари Харесай

Алън Хансен е изправен пред „отчаяно време“, докато легендата на Ливърпул се бори със сериозно заболяване

Гръм Сунес призна, че се е молил Алън Хансен да се върне към положително здраве, защото приятелят му остава в тежко положение в болница.

Хансен, който завоюва няколко трофеи с Ливърпул по време на кариерата си на състезател, е в болница, откакто се разболя. Светът на футбола се причисли към изпращането на известия в поддръжка на шотландеца, който също се трансформира в любим на почитателите поради работата си на специалисти в мача на деня. Сунес счита Хансен за добър другар и разказа своя съотечественик като " един от положителните момчета ", когато приказва в петък. 71-годишният също отдаде респект на Хансен, когато се появи като специалист на ITV за отразяването на загубата на Шотландия от Германия на Евро 2024.

Мислите на мнозина ще останат с Хансен. Това включва Сунес, който показа възприятията си към своя другар по-задълбочено във вестникарска колона. „ Това е обезверен миг за брачната половинка му Джанет, децата му Адам и Луси и всички, които са му близки “, написа Сунес за The Mail. „ Моля се, не знам на ко...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР