Ким Кардашиян, Крис Дженър и Кори Gamble закъсняха за много

...
Ким Кардашиян, Крис Дженър и Кори Gamble закъсняха за много
Коментари Харесай

Ким Кардашиян получи МНОГО мразовит прием от Ана Уинтур, след като закъсня на шоуто в Париж и остави Виктория Бекъм озадачена, след като не успя да разпознае собствената си сестра Кендъл Дженър на модния подиум

Ким Кардашиян, Крис Дженър и Кори Gamble закъсняха за доста значима дата... стилното шоу на Виктория Бекъм на премиерата на сезон 5 на " Семейство Кардашиан "

Триото на Кардашиян закъсня с 20 минути за шоуто... идване на първия ред и намирайки много ледена Анна Уинтур, седнала до тях

Ким влиза в микробуса с Крис и Кори в зашеметяваща рокля, както се разкрива има 45 минути до шоуто, само че те попадат в голямо запушване.

„ Намираме се в това запушване. Знаем, че ще закъснеем. Чувстваме се извънредно. Не знаем какво друго да вършим. Това е като веднъж на влизане и веднъж на открито и той е спрял “, споделя Крис в изповедта.

Само шест минути до шоуто, Крис пита водача по какъв начин ще им отнеме доста време, в случай че просто излязат оттова, както Крис признава: „ Имам такова безпокойствие “ в изповедта си.

Крис прибавя: „ Аз съм в никакъв случай не...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР