Британското разузнаване разкри целта на Русия в Украйна. Руските атаки

...
Британското разузнаване разкри целта на Русия в Украйна. Руските атаки
Коментари Харесай

Британското разузнаване разкри целта на Русия в Украйна

Британското разузнаване разкри задачата на Русия в Украйна. Руските офанзиви не престават да са интензивни в източната част страната. Руските офанзиви евентуално се стремят да основат " казан ” и да разделят украинските сили в Донецк. Това разгласи английското военно разузнаване в X (бивш Twitter).
 
Въпреки че Русия отвори нов фронт в североизточната украинска област Харков, съветските офанзиви не престават да са интензивни в източната част Украйна. Руските сили не престават оперативното си концентриране върху направлението северозападно от Авдеевка с офанзиви на необятен фронт от двете страни на автомагистрала Е50, регистрира английското военно разузнаване.
 
Армията на Русия наподобява е постигнала серия от дребни тактически победи през последните 72 часа, въпреки и евентуално на висока цена, разясняват от английското военно разузнаване. Магистрала E50 съставлява главната информационна линия сред следения от Русия Донецк и следения от Украйна град Покровск, който се намира на към 30 км от актуалната фронтова линия, само че съгласно английското военно разузнаване, е съветска оперативна цел.
 

Latest Defence Intelligence update on the situation in Ukraine – 21 May 2024.

Find out more about Defence Intelligence`s use of language: https://t.co/oRBdFqrDXx#StandWithUkraine
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР