Откровение последвано от оставка направи главният изпълнителен директор на британския

...
Откровение последвано от оставка направи главният изпълнителен директор на британския
Коментари Харесай

Петролен шеф хвърли оставка. Скандални твърдения

Откровение последвано от оставка направи основният изпълнителен шеф на английския енергиен колос " Бритиш петролиъм ". Той призна, че не е бил " изцяло транспарантен " в разкритията си за минали взаимоотношения с сътрудници, оповестиха от компанията, съобщи Асошиейтед прес.

53-годишният Бърнард Луни пое поста през февруари 2020 година Той се оттегля  и ще бъде заместен краткотрайно от основния финансов шеф Мъри Аучинклос, оповестиха от компанията.
-->
В изказване на компанията се споделя, че през май предходната година управителният ѝ съвет е разгледал изказвания, свързани с държанието на Луни " във връзка с персонални връзки с сътрудници от компанията ". Изпълнителният шеф е разкрил дребен брой минали връзки, преди да стане основен изпълнителен шеф. Нарушение на разпоредбите на компанията не е открито, се споделя в изказването.

Наскоро обаче компанията получи още веднъж сходни изказвания и стартира ново следствие. В изказването се споделя, че Луни " в този момент приема, че не е бил изцяло транспарантен в предходните си разкрития ".

" Компанията има мощни полезности и управителният съвет чака всеки в компанията да се държи в сходство с тези полезности. От всички ръководители се чака по-специално да работят като модели за подражателство и да показват добра преценка по метод, който печели доверието на другите. "

Вербовъчна разработка съобщи, че към момента не са взети решения по отношение на възнагражденията, които ще бъдат изплатени на Луни.

Луни е прекарал цялата си кариера в BP, като е почнал работа като инженер през 1991 година Като основен изпълнителен шеф той даде обещание, че Вербовъчна разработка ще се стреми да реализира въглеродна индиферентност до 2050 г, написа БТА
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР