Стейси Соломон се сблъска с негативна реакция от феновете, след

...
Стейси Соломон се сблъска с негативна реакция от феновете, след
Коментари Харесай

Стейси Соломон предизвика негативна реакция на феновете, тъй като последната й трансформация е наречена „безсмислена“

Стейси Соломон се сблъска с отрицателна реакция от почитателите, откакто последната й промяна беше оповестена за безсмислена от някои.

34-годишната звезда от Loose Women отиде в Instagram, с цел да се похвали с преобразяването, което направи на оранжерията в дома си в Picked Cottage. Стейси споделя, че е вдъхнала нов живот на своето актуализирано стъклено пространство, като е боядисала рамките в черно и е добавила хубав фон вътре. Във видеоклип, споделен в нейния акаунт, майката на пет деца, която е омъжена за телевизионната звезда Джо Суош, разкраси стъклената къща, като разчисти паяжините и добави светлини, килими и растения.

Написвайки я клип, Стейси призна, че това е една от най-предизвикателните работи по изобразяване, с които се е захващала. Въпреки тежката работа, нейната промяна на оранжерия лиши повече от ден, с цел да приключи. Тя написа: „ НАПРАВИХ Гражданско отделение! Върнах живот на Pickle Cottage Greenhouse...30 часа за 30 секунди. Честно казано, това беше най-трудната картина, коя...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР