Откакто има Златна топка, има и спорове. Почти винаги. Един

...
Откакто има Златна топка, има и спорове. Почти винаги. Един
Коментари Харесай

Лионел Меси, Кристиано Роналдо, Върджил Ван Дайк и получаването на Златна топка 2019 г.

Откакто има " Златна топка ", има и разногласия. Почти постоянно. Един от последните е дали е заслужена премията на Лео Меси точно тази година, поради не толкоз блестящите триумфи на Барселона.

Заслужена или не обаче, Меси завоюва шестата " Златна топка " в кариерата си, като съумя да изпревари футболисти като Върджил Ван Дайк и Кристиано Роналдо при гласуването. На тържествената гала по награждаването в Париж обаче нападателят на Ювентус Роналдо отсъстваше от събитието, което несъмнено, направи усещане на всички.

Ван Дайк, който се бореше да стане първият бранител, спечелил " Златна топка " след Фабио Канаваро през 2006 година, беше запитан за отсъствието на Роналдо от церемонията.

28-годишният футболист се пошегува, като сподели: " Че за какво да участва, той беше ли изобщо един от претендентите да я завоюват ", написа Goal.

И до момента в който Ван Дайк избра шегата, с цел да разяснява отсъствието на Роналдо, с много по-остър и настъпателен звук подходи българският футбол Христо Стоичков, който непосредствено нападна нападателя на Ювентус.

Според Стоичков, постоянно, когато Роналддо печели оценката, участва на церемонията и е ухилен. Когато не е първи обаче, си намира опрощение, с цел да не отиде, което ясно демонстрира, че не умее да губи почтено и не почита труда на сътрудниците си. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР