Ще им бъде даден избор между пълно работно време във

...
Ще им бъде даден избор между пълно работно време във
Коментари Харесай

Отказът от задължителна национална служба няма да доведе до затвор, казва министърът на вътрешните работи след стартирането на политиката на торите

Ще им бъде даден избор сред цялостно работно време във военната работа за 12 месеца или скица за доброволческа активност за един уикенд в месеца за една година.

Следете онлайн - най-новите общи избори:
Умно разпитан по отношение на проекта за национална работа

Изображение: Снимка: PA

Военният вид би бил изборен, само че породиха въпроси за това дали някой младеж, който откаже да направи някоя от двете варианти, ще бъде осъден.

В диалог със Sky News министърът на вътрешните работи Джеймс Клевърли сподели: „ Няма да има наказателни наказания, никой няма да влезе в пандиза за това. “

Той добави, че „ никой няма да бъде принуждаван да взе участие във военния детайл “, само че сподели, че тези, които го създадат, ще получат възнаграждение, до момента в който тези, които изберат да бъдат доброволци, няма да получат възнаграждение.

Г-н Cleverly сподели главната точка на политиката е да се подсигурява, че „ хората се смесват с хора отвън техния балон “ за „ единодушие на общността “.

Тази изключителна нови...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР