Откак китайските власти въведоха практиката за взимане на анални проби

...
Откак китайските власти въведоха практиката за взимане на анални проби
Коментари Харесай

Ваксанална дипломация

Откак китайските управляващи вкараха практиката за взимане на анални проби при инспекции за коронавирус 19 на границата, смисълът на паспортните инспекции закупи ново измерение. Особено като новаторски метод за подсилване на добросъседските връзки. В интернационалните медии към този момент писаха за японски предприемач, комуто, загрижените за здравето му китайци, ревизирали 7 пъти устието на дебелото черво. Представяте ли си, по какъв начин на влизане в република Северна Македония, преизпълнените с топло възприятие на братска любов македонски граничари, решат да подложат на строга анална инспекция всеки влизащ в родината им български жител. Дори и да им покажете цифров имунизационен пасош на Европската уния, те въпреки всичко могат да ви посрещнат с една отзивчива натривка за добре пристигнал, в името на Гоце, Баце, Зоран Заев и целия интеграционен развой в Западните Балкани.
С наближаването на изборите в България специалистите чакат изборният туризъм, от Турция към България, да отстъпи място на имунизационен туризъм – от България към Турция. Това, при положение, че българските партии стартират да обезпечават ваксини за свои гласоподаватели, комбинирани с цифров паспорт за отмора на море в Бодрум, Анталия и Кушадасъ. Минаваш през тъмната стаичка, гласуваш и незабавно хващаш първия чартър за all-inclusive на турската Ривиера.
Както наподобява Стария континент се приготвя за едно по-различно издание на песенния конкурс на Евровизия. Само че, вместо да дават гласа си за песни, жителите на Европа ще гласоподават за определената от тях ваксина – едни ще предпочетат английското, други американското, а трети и четвърти съветското и китайското предложение за имунизация против коронавирус 19.
В ерата на дипломация на имунизациите страните производителки евентуално ще обезпечават с преимущество цифров паспорт за екзотични пътешествия до туристически дестинации, ситуирани на тяхна територия. Ваксината Спутник ще ви разреши да пътувате без проблем до Москва, Сочи и Санкт Петербург. С китайската до Пекин, Шанхай и Великата китайска стена. С американска, в случай че не безсрочна щатска виза, току виж, получите по-предно номерче за визовия отдел на щатското посолство в София и фотография с дипломат Херо Мустафа.
Разбира се, имунизациите, а и екскурзиите с тях, могат и да доведат до странични резултати. Има риск, с съветската ваксина, да се озовете на непозната локация, в рехабилитационен център на Федералната работа за отнемане от независимост, а гид да ви бъде самият Навални. Разбира се, това при положение, че се отклоните от полагащата ви се след имунизацията със Спутник екскурзия в Сочи и хукнете да снимате видео в двореца на Путин в Геленджик.
Ако обаче не можете да се ваксинирате и се доберете до цифров паспорт за отмора в Занзибар, към момента има късмет да задоволите пристрастеността си към пътешествия, като се болестите с определен от вас ковиден вариант, отговарящ най-точно на туристическите ви желания.
На пазара към този момент участват екзотични коронавирус модификации – карнавален бразилски Самба коронавирус, с безвъзмездна промоция - букет от редки венерически заболявания, които другояче можете да пипнете единствено от някоя знойна бразилка в Рио де Жанейро. За затъжените по Кейп Таун е наличен коронавирус вариантът Шака Зулу от ЮАР. А за феновете на мъгливия Албион към този момент циркулира английският недодялан винтидж вариант „ Кметът на Кастърбридж “.
Не са забравени и родолюбците, фенове на вътрешния туризъм – стремително стартира разпространяването на патриотичния вариант " О, Шипка ", рядка президентска селекция, който се предава от урва на урва и уста на уста, от националния празник насам.
 
Автор: Мавро Василис
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР