Иван Гешев изглежда на върха на пирамидата за изчегъртване пред

...
Иван Гешев изглежда на върха на пирамидата за изчегъртване пред
Коментари Харесай

10 топ перспективи пред Иван Гешев

Иван Гешев наподобява на върха на пирамидата за изчегъртване пред новата държавна власт. Главният прокурор е бодил в очите на мафията, откакто вкара в пандиза безброй олигарси, разкри кой гори италиански отпадъци, кой банкрутира банки, кой приватизира електроцентрали и лочи милиарди за дълбаене на варненски езера. Успешната работа му натрупа доста врагове, само че смелите медии и медийни хора би трябвало да го подкрепим самоотвержено.

А каква по-голяма поддръжка у нас от даването на ум. Ние сме най-умният народ и подаряването на къшей от интелекта ни е върховен жест. Затова, без повече извъртане, подаряваме тези 10 вероятности пред господин Гешев.

***

1. Да арестува държавно управление. Министрите са без имунитет и в случай че държавното управление ще го чегърта, той може да отвърне с контрачегъртане. Разбира се това е пътят на борбата и незабавно всички ще кажат " но по какъв начин по този начин ", само че във Валхала не се влиза през секрети задни входове, а през парадната врата.

2. Експедиция до Марс или Луната. Така Гешев хем ще се отдалечи от помията, с която го засипват тук, хем ще стане първият българо-македонски космонавт. А и българите най-често получават заслуженото си самопризнание надалеч от родината.

3. Протест против измамата Коронавирус. Ако го оглави, ще изплаши политиците, а и народът незабавно ще го обикне. Ако разгласи и че ще повдигне обвиняване против кемтрейлс, напряко ще бъде канонизиран.

4. Да заживее у Влади Горанови. Дисидентите в България може да засилят придвижването си, в случай че се обединят. На това ни учи историята и постоянно единиците са били побеждавани от статуквото. Но двамата в неразбираемо чии апартамент или първокласна вила, с неразбираемо чия кола, хапвайки неизвестно какви фурми, може би ще основат същинска съпротива, която няма да бъде сменена от подмолни сили.

5 . Да се причисли към чегъртането. Зрелищни арести на Бойко Борисов, Ковачки, Пеевски, Доган. Може и Прокопиев, с цел да каже, че към този момент не дели олигарсите на наши и ваши. Това ще запуши устата на всеки критик най-малко до спечелването на каузи в Страсбург за големи неустойки от страна на България заради непозволени арести.

6. Мандраджийство. Рисково е в тия скъпи за промишлеността и потребителите времена да се създава кашкавал. Но който играй - пичели, тъй че съмнението на основния прокурор за какво си не иде на Жоси ненапълно наподобява примамливо. А и по-добре да топиш сирене, в сравнение с да топиш хора пред съда.

7. Премиер на Англия. На Острова към момента се гневят на Борис Джонсън, който се оказа парти-животно по време на карантина. Британците жадуват умен, уталожен човек с каскет, който добродушно да се усамотява с книга край мултитемпературния си охладител за вино. Също по този начин фризурата на нашия основен прокурор не наподобява на наелектризирана четка за прахуляк.

8. Да се яви на Зимните Олимпийски игри в Пекин. Гешев може да стане доброволец в Столичния замък на спорта, където ще се организира фигурното пързаляне и шорт трекът. По този метод ще може да употребява умеенето си да пързаля хората, че си прави работата.

9. Да иде в IT бранша. Всичко живо се преориентира натам, непознатите компании заплащат като за футболист от " А " група, работи се от у дома, а екипът постоянно е млад, положителен и упорит. А и няма срамна работа.

10 . Да стане предпазен очевидец на прокуратурата. Така самичък на себе си ще е очевидец, все едно Йехова, само че без да звъни на хората да ги кара да сектантстват. А и може да се сети нещо щуро!

 

Автор: Самуил Петканов, Прас-Прес

Още от ПРАС-ПРЕС:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР