Хиляди канадски тираджии окупираха столицата Отава с камионите си и

...
Хиляди канадски тираджии окупираха столицата Отава с камионите си и
Коментари Харесай

Свобода под конвой

Хиляди канадски тираджии окупираха столицата Отава с камионите си и търсеха Трюдо да го бият. Те стачкуват против тамошните корона-мерки и сходства на нашите зелени документи. Техният поход бе наименуван Конвой на свободата. То е много необичайно тъкмо думата “конвой ” да се асоциира със свободата, само че по този начин са си решили водачите.

Храбрите мъже очевидно по през целия ден, до момента в който въртят геврека, слушат тайни излъчвания, които оповестяват Истината, и са се натъпкали с QAnon-ски мъдрости.

QAnon е подмолно течение, американски психо-тръмписти, които предходната година нападнаха Капитолия. Нещо като нашите Q-Пейки, които нападнаха Народното събрание.

QAnon популяризират халюциногенни теории за ваксини с чипове, демократи-канибали, международно владичество на демократични сатани, джендъри, плоска Земя, отрова от самолетите, пръскана в небето и така нататък от познатия конспект.

Явно по целия свят си има прочут % хора, които обичат такива Истини. В тези Истини има безчет несъгласия, които се изключват взаимно, само че това не пречи на вярващите. Те нямат потребност от логичност, а от страст и наукообразни термини - генетични вещества, графенов оксид и сходни. Тези словосъчетания на процедура не значат нищо - само че това няма никакво значение.

Техен главен лозунг е: ЛЪЖАТ НИ.

Тъй като политиците по света от всички разцветки в действителност лъжат, демагогстват или манипулират, тези хора избират да имат вяра не на нормалната неистина, а на тоталната халюциногенна небивалица, тъй като по някаква причина им звучи привлекателно.

В американските мащаби (САЩ - Канада) този тип полуда е в действителност тежкотоварна и едрогабаритна, с доста поддръжници - неслучайно Тръмп беше президент и насмалко да си повтори мандата.

Подкрепата за Конвоя на свободата има и грамадно парично изражение. Камионджиите съумяха да съберат 10 млн $ посредством американската платформа за дарения GoFundMe.

Гигантската сума обаче беше блокирана от притежателите на платформата, тъй като решили, че митингите на водачите в Канада са екстремистки.

Ето по този начин и по света хората живеят на българския принцип “всеки самичък си прецеНЯ ”, само че къде ли ще му излезе краят?

Ние да вземем за пример се надявахме, че ще забележим сред канадските камиони нашият Q-Пейкин като една Райна Княгиня да оказва помощ в Конвоя на свободата. Той би отишъл с маска, сигурни сме, тъй като тия дни се яви в Македония маскиран. В България не носи маска, само че в чужбина носи, щото уважавал законите…

Ама щом в канадските тираджии са останали без пари, губим вяра, че ще забележим там Q-Пейкин.

 

Автор: Франсис Фукушима-Хашимото, Прас-Прес

Още от ПРАС-ПРЕС:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР