Новак Джокович влезе без ваксина в Австралия, Елена Гунчева от

...
Новак Джокович влезе без ваксина в Австралия, Елена Гунчева от
Коментари Харесай

Джоко-Джоко и Хубавата Елена

Новак Джокович влезе без ваксина в Австралия, Елена Гунчева от “Възраждане влезе без маска в BILLA, скара се с касиерките и излезе оттова вечно.

Историята с Джокович развълнува целия свят, историята с Гунчева развълнува близките села. Джокович се трансформира в кумир на свободния балкански дух, който не признава правила и опити за насилствена имунизация.

Двамата естествено обраха и доста хейт - изключително Джоко-Джоко, за който мненията на международната общественост се разделиха на две.

Половината народ по света викна - по какъв начин така няма да спазваш ти реда и разпоредбите бе, бастун балкански, хитрец ниеден! Другата половина викна - единствено по този начин, Ноле, те желаят да ни поробят с имунизациите си, разкажи им играта!

В последна сметка Джокович бе изпъден от Австралия и не можа да взе участие в един от шампионатите за Големия шлем, за което обаче той се закани да ги съди - ще търси от Австралия съвсем $4 млн. пропуснати изгоди.

И въпреки всичко историята с Джоко-Джоко не е еднопосочна, като и двете страни в разногласието имат странни причини - Джокович в действителност хитруваше по балкански и (без да преразказваме целия комплициран и безизходен казус), доста от обясненията му бяха съмнителни.

Но и съдът в последна сметка се аргументира с много съмнителни претекстове - Джокович беше депортиран не поради съответно нарушаване, а поради това, че “може да повлияе на антиваксърските настроения в страната ”.

Сагата продължава, чакаме Джоко-Джоко да се съюзи с Хубавата Елена, с цел да нападат BILLA и Народното събрание с каски, само че без маски.

 

Автор: Г-н Балев, Прас-Прес

Още от ПРАС-ПРЕС:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР