Д-р Дан Поултър депутат прекоси трибуната в събота в гняв

...
Д-р Дан Поултър депутат прекоси трибуната в събота в гняв
Коментари Харесай

Сър Кийр Стармър обещава реформи в психичното здраве при правителство на лейбъристите, докато приветства дезертьора на торите

Д-р Дан Поултър народен представител прекоси трибуната в събота в яд от метода, по който партията на торите се оправя с NHS.

The психиатър и някогашен министър на опазването на здравето от Консервативната партия сподели, че държавното управление на Риши Сунак „ проваля “ здравната работа и че той към този момент не може да „ гледа в очите моите сътрудници от NHS “ като тори.

„ Здравната работа престана да бъде област от приоритет за Консервативната партия и това в този момент се демонстрира в напрежението на предната линия и утежняването на грижите за пациентите “, сподели той.

Медикът, работещ на ненапълно работно време, добави, че „ единственото лекарство е лейбъристко държавно управление “, и че той би подкрепил сър Кийр и здравния секретар в сянка Уес Стрийтинг по отношение на политиката на NHS.

Изображение: доктор Дан Поултър подписва своя формуляр за участие в лейбъристите с Ели Рийвс, народен представител от Лейбъристката партия. Снимка: Лейбъристка партия

Сър Кеир сподели, че е „ фантастично “, че доктор Поултър се причисли към неговата партия и ще помогне...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР