ДАЛАС (AP) — Пол Джордж и Джеймс Хардън отбелязаха по

...
ДАЛАС (AP) — Пол Джордж и Джеймс Хардън отбелязаха по
Коментари Харесай

Пол Джордж, Джеймс Хардън помагат на Клипърс да удържат победата над Мавс със 116-111, след като издуха преднината от 31 точки

ДАЛАС (AP) — Пол Джордж и Джеймс Хардън означиха по 33 точки, до момента в който играеха основни функции в четвъртата четвърт, с цел да оказват помощ на Лос Анджелис Клипърс удържаха, откакто натрупаха преднина от 31 точки и победиха Далас Маверикс със 116-111 в неделя, вечерта на серията от първия кръг с 2-2.

Клипърс завоюваха още веднъж без Кауай Леонард, който пропусна откриването на серията заради инфектиране на дясното коляно, преди да играе в двете победи на Далас.

Отборите си разделиха двойки на домашния си корт в третата среща от първия кръг на Западната конференция между тях през последните пет сезона. Мач 5 е в сряда вечер в Лос Анджелис.

Кайри Ървинг вкара 40 точки за Далас, в това число акробатично нареждане при оставащи 2:15 минути за преднина от 104-103, която беше първата за Маверикс от средата на първата четвърт.

Лука Дончич имаше 29 точки, 10 битки и 10 асистенции в четвъртия си трипъл-дабъл в плейофите в кариерата си – всичките против Клипърс.

Джордж вкара...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР