Отборът на ЦСКА 1948, който претендира да бъде наследник на

...
Отборът на ЦСКА 1948, който претендира да бъде наследник на
Коментари Харесай

Дясната ръка на Мира Добрева се намърда в ЦСКА 1948

Отборът на ЦСКА 1948, който претендира да бъде правоприемник на банкрутиралия армейски клуб, скандално назначи безжалостен левскар за пресаташе. Новият пресдиректор е журналистът Деян Спасов , който последно се изявяваше като водещ в Българска национална телевизия под крилото на Мира Добрева.

Назначението му бе признато с огромно отвращение от много последователи на алените, откакто в интернет изтекоха негови фотоси с екип и шал на „ Левски ”. Оказва се, че Спасов е постоянен клиент на мачове на сините, само че все пак приел да работи в ЦСКА 1948, вероятно поради сочната заплата . „ Да сте чули цесекар да работи в „ Левски ”? Жив и здрав да е, но няма работа при нас. По-добре да си върви занапред ”, недоволстват от агитката.

Твърди се обаче, че напереният юноша нямал желание да се отхвърля от начинанието си, без значение от гнева на множеството ентусиасти, написа " Уикенд ".

Деян Спасов неотдавна слезе от екран в Българска национална телевизия, където за малко бе водещ на предаването на Мира Добрева „ Отблизо ”. Преди това работил и в Би Ти Ви, както и в интернет уеб сайтове и планове. Самата Мира Добрева изрази недоволството си, че е научила в последния миг за напускането му и е била огорчена от него.

Заради назначението му в ЦСКА 1948 най-вече хули отнесе шефът Добрин Гьонов, който се явява лицето на тима във футболната общност. Мнозина даже го приканиха да хвърли оставка поради позорната история.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР