Красивата брюнетка, която стърчи една глава над мъжа си, го

...
Красивата брюнетка, която стърчи една глава над мъжа си, го
Коментари Харесай

Андрей Арнаудов се кротна на 45 – забрави какво е кръчма

Красивата брюнетка, която стърчи една глава над мъжа си, го направи най-щастливия човек на света, като го подари със наследник, написа Минаха години. Момчето носи името на дядо си, който в никакъв случай не е виждало. Диригентът Васил Арнаудов си отива, когато Андрей е единствено на 12 години. Затова продуцентът си дава обещание да живее дълго, с цел да види към този момент порасналия си правоприемник. И е твърдо решен да го направи най-много посредством физическа интензивност.

„ В последните близо 15 години открих страховит отдушник и психотерапевт в спорта и той постепенно промени живота ми към по-добро. Смятам, че от един биологичен миг нататък в действителност е значимо по какъв начин живееш, в случай че обичаш задоволително и себе си, и околните си. Старая се да се грижа за себе си по този начин, че да имам повече време напред с хората, които обичам. И защото концепцията, че ми остава по-малко от минатото леко ме напряга, преди месец и половина си дадох обещание да съм в топ кондиция за 45-ия си рожден ден. Общо взето, съумях. От Нова година насам вардя хранителен режим, упражнявам още повече от нормалното, което по този начин или другояче си е много и мисля, че съм съвсем удовлетворен от себе си. Свалих 7 кг, което всеки, който има воля да се лимитира, би могъл да направи, само че по-трудното е, че съумях в същия интервал много да подобря кондицията си и да увелича мускулатурата си.

Център на живота му сега, с изключение на работата, е фамилията му и любовта му с Емануела Толева. Бившата манекенка се среща с Арнаудов край кофа за отпадък. Въпреки огромната си обич, двамата още не са подписали в гражданското и към този момент нямат такова желание.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР