В последно време неприятностите за британското кралско семейство идват една

...
В последно време неприятностите за британското кралско семейство идват една
Коментари Харесай

Принцеса Ан e в болница - какво знаем за състоянието й

В последно време неприятностите за английското кралско семейство идват една след друга. Първо крал Чарлз разгласи, че има рак на простата, по-късно разбрахме, че Кейт Мидълтън също е диагностицирана с онкологично заболяване. А в този момент и един от дребното останали работещи представители на монархията също се оказа в болница.
 Принцеса Ан, която назначи за своя придворна дама най-хубавата другарка на щерка си Зара Тиндал
Когато и в кралското семейство назначават с връзки

Ето кой работи за принцеса Ан

Този следобяд Бъкингамският замък публикува изявление, от което излиза наяве, че принцеса Ан е била призната в болница, откакто е получила " лека контузия на главата и мозъчно разтърсване в имението си в Глостършър " през миналия уикенд. Обяснява се, че ударът е бил мощен колкото от главата или копитото на кон. Не се утончява обаче дали контузията наистина е в резултат на контакт с чифтокопитно.

Очаква се тя да се възвърне бързо, само че случаят постанова отлагането на плануваното й пътешестване до Канада, което трябваше да стартира в края на седмицата. Като превантивна мярка тя ще остане за наблюдаване в болничното заведение още няколко дни, написа BBC.
 Снимка 671240

В изказването се споделя още, че, който е неин брат, е бил известен за случилото се незабавно и " изпраща най-сърдечната си любов и положителни пожелания на принцесата за бързо възобновяване ".
 Ще наследи ли принцеса Шарлот купата на принцеса Ан
Ще бъде ли ощетена принцеса Шарлот, откакто татко й стане крал

Една любопитна купа в английския кралски двор

След неприятния случай кралското семейство остана без най-работливия си напоследък представител. Въпреки че е на 73 години, принцеса Ан пое огромна част от уговорките както на краля, по този начин и на принцеса и принцесата на Уелс в последните месеци. А в този момент те ще се наложи да й върнат жеста и се надяваме отсъствието й да бъде за малко.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР